t

Behandlingsplan

Føl dig sikker gennem hele forløbet

I vores stræben efter altid at kunne tilbyde den optimale behandling udarbejder vi hos TANDLÆGERNE Faaborg, Haarby og Videbæk gerne en langsigtet behandlingsplan, samt en smertefri tandbehandling. Det giver et overblik over, hvad der skal laves ved dine tænder, og hvad det vil koste.

Vi afsætter naturligvis tid til at planlægge forløbet med dig, og vi respekterer dine ønsker og behov. Dette er din garanti for en behandlingsplan med smertefri tandbehandling, du kan føle dig tryg ved.

behandlingsplan

En smertefri tandbehandling

Hos TANDLÆGERNE Faaborg, Haarby og Videbæk vægter vi vores kunders tryghed utroligt højt. Det er vigtigt for os, at du efter hver eneste behandling hos os kan gå herfra med en god oplevelse. Derfor tilbyder vi smertefri tandbehandling, hvor området i munden, der skal under behandling, vil blive bedøvet.

Uanset hvilken tandbehandling, der er tale om, har vi bedøvelsen, der sørger for, at du får en smertefri tandbehandling. På denne måde vil selv den mest komplicerede tandbehandling være smertefri, og du kan føle dig sikker og tryg gennem hele forløbet.

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til vores bedøvelse og smertefri tandbehandling ved de forskellige tandbehandlinger, eller er du i tvivl om, vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 62 61 34 02.