A slider with the ID of 8 was not found.

Tandbehandling der holder – med garanti

Smilet er forhåbentligt det første, og helt sikkert det mest betydningsfulde indtryk, som du kan give andre mennesker. Undersøgelser viser, at smilet udgør helt op til 80% af førstehånds indtrykket, og det registreres indenfor de første 3 sekunder.

Den bedste garanti vi kan yde dig som patient, er omhu med vores arbejde, og omsorg for hver enkelt patient. Godt arbejde giver glade og tilfredse patienter, og intet er vigtigere for os. Og naturligvis bakker vi vores faglige stolthed op med en egentlig garanti på behandlingerne.

Vi er meget flittige med kurser – bruger kun de bedste og godkendte materialer – og har meget dygtige teknikkere til at lave vores kroner og proteser. Vi er naturligvis tilmeldt overenskomsten med Sygesikringen og Sygeforsikringen Danmark.